Revista

03.06.2015 13:01

Omega este o revista ce va ofera o perspectiva inedita asupra unor teme de interes public .

Zece întrebări pentru un primar

care şi-a vegheat oraşul timp de decenii!

 

                      Reporter:  De ce aţi hotărât să candidaţi pentru funcţia de primar al Oraşului Segarcea?

Domnul Primar N. Popa: Sunt 20 şi ceva de ani de când am hotărât să candidez pentru funcţia de primar. În 1990 o parte din cetăţenii oraşului Segarcea m-au rugat să preiau puterea şi am acceptat, deoarece mai lucrasem în funcţii de conducere. În perioada anilor 1990-1992 am fost viceprimar, iar apoi din 1992 am început să prind cu adevărat dragoste de administraţia publică şi de aceea am hotărât să candidez la funcţia de primar. Sunt la al cincilea mandat de primar, în oraşul Segarcea. Sper că în toţi aceşti ani s-au realizat multe lucruri pentru care majoritatea segarcenilor de multe ori îmi mulţumesc!

                                                                                                  Ingrijirea parului

Parul este un accesoriu care iti dezvaluie personalitatea in functie de cum il aranjezi. Astfel,din cauza coafurilor aplicate parul are nevoie de ingrijiri specifice.

Pentru caderea parului se poate folosi uleiul de ricin,care ajuta la regenerarea firului de par si sporeste cresterea lui.

                                                                                           Arta machiajului

Pentru prima data o sa dezvoltam diverse modele ale machiajului de zi. Asa cum si pictura sau muzica sunt o arta, acelasi lucru putem afirma si despre make up. Unul dintre principalele secrete ale unui make up consta in faptul ca gama de culori trebuie sa fie in aceasi nuanta cu vestimentatia, folosindu-se culori pastelate precum : crem, roz pal, nude. 

                                                                                            Ultimele tendinte in moda

  Domnișoarelor,moda de epocă revine!Așa că putețti căuta în cufărul bunicii fustele cu năsturei,imprimate, scurte sau lungi, care în  aceasta perioadă sunt un “must-have” al sezonului cald.

   Designerii străini pun accentul pe modelul floral specific femeii moderne, de altfel și pe carourile ce pot fi combinate cu o mulțime de ținute .Nici dungile nu se lasa mai prejos ,deoarece au devenit o tendință majoră ce oferă  un look original și atractiv. 

© 2015 Toate drepturile rezervate.

Creați un site gratuitWebnode